Synske personer

Synske personer kan en møte både på nettet, telefonen og i det virkelig liv. Jeg syns synske personer er spennende fordi vi alle er ulike.

Det finnes like mange ulike typer synske personer som det finnes mennesker og det er det mange glemmer. Noen synske personer kan være innadvendte, mens andre er boblende og lette til sinns.

Noen synske personer vil holde det hemmelig at de har denne gaven, mens andre er så vant til den at de inkluderer den i livet sammen med alt annet.

Noen synske personer prater kanskje til tider for mye om det, slik at andre deler av deres personlighet drukner i den mediale siden.

Det jeg liker med de menneskene som arbeider her sammen med meg er at den synske siden og at de er synske personer er så innbaket i deres personlighet at det ikke overstyrer eller undertrykkes. Det kan lett bli for voldsomt om noen prater om det hele tiden.

Jeg trives når jeg har mennesker rundt meg som er hele på godt og vondt og der gavene smelter sammen med andre deler av personligheten, at det er noe som er normalt og levende, ikke noe en må slå i bordet med hele tiden og være så bastant at den frie vilje forsvinner.

Så jeg må si at jeg er takknemlig som har så mange synske personer rundt meg, som jeg kan dele erfaringer med og som er som meg 🙂

Klem Jannike