Spåtjenester

Mange er nysgjerrige på spåtjenester, det er noe inni oss som ønsker å vite. Noe inni oss som sier at det er noe mer enn bare himmel og jord. Det er det inni oss som gjør at vi søker spåtjenester.

Hva er egentlig spåtjenester, det er et ord som er veldig mystisk. Og noe ikke alle kan oppnå. Noen ringer til spådamer for å se om eller bekrefte at noen kan faktisk se eller fortelle hva som skjer eller hva som ikke skjer. Noen ringer for å tilfredsstille sin egen nyskjerrighet og utfordre de som jobber med dette.

Kan dere virkelig vite hvem jeg er. Men spåtjenester virker like forskjellig som vi mennesker på jord. Noen kommer veldig godt overens og man har korrekte svar på alt. Noen har man mindre kjemi med så det å lese en riktig og treffsikker energi har veldig mye med å si om man treffer på en person som passer med din energi så lesingen går smerte fri.

Hva er energi jo det er det som er inni deg, tanker og følelser. Sammen skaper de energi som kortene og vi som sitter i telefonen leser. Den energien er magnet som trekker det riktige kortet. Derfor er det viktig at kunden ringer med et åpnet sinn og ikke for å teste for da blir det kluss i energiene.