Hvem er jeg?

Har du noen gang tenkt på hvem er jeg. Har du noen gang tenkt på hva gjør jeg, hva vil jeg. Dette er tanker som ofte kommer når man sitter alene.

Eller ikke har en hvordan man trives i. Jeg skulle ønske at jeg ikke tenkte disse tankene i en voksen alder. Men vi skulle ha lært å tenke disse tanken i ung alder. Slik at vi selv med jeg mitt kunne være med å forme den jeg er. Helt fra man er spedbarn blir man fortalt hva som skal gjøres, hva som forventes og hvordan vi skal leve. 

Man går rundt å tenker mulig jeg trenger en psykolog, mulig jeg er annerledes enn andre. Bare fordi du inni deg ER annerledes enn andre. Så trenger man hjelp til å sortere. Fordi man ikke har lært å snakke om følsene og ikke lært å finne ut hva og hvem er jeg. Man følger strømmen og man følger janteloven.  Noe mann faktisk ikke bør gjøre