Spå i kort

Spå i kort, det er en de som lurer på om jeg kan spå i kort når de ringer. Det er klart jeg kan bruke kort om du ønsker det.

De fleste spådamer og mediale bruker kort og kan spå i kort. Spå i kort er så mange ting, en del bruker tarotkort, noen spille kort og en del har ulike orakel kort.

Når en sier spå i kort ser jeg for meg tarotkort eller spillkort. Jeg personlig bruker ikke kort så ofte, men jeg liker å spå i kort også. Det å bruke tarotkort er som å åpne vinduer mot fortiden, nåtiden og framtiden for meg.

Spå i kort er noe jeg gjerne gjør som et tillegg til det jeg får inn og ser. Det ene utelukker ikke det andre og det er bra å kunne ha flere ulike verktøy.

Jeg bruker pendel, klarsyn, intuisjon og tarotkort når jeg spår. Jeg har også en del ulike orakelkort og en del av de har fantastiske budskap, men jeg føler at de er mer som en bonus når en bruker tarotkort eller en ser ting, så kan en som en ekstra liten piff trekke et orakelkort og se hva det står.

Jeg kan ikke så mye om orakelkort, men et og annet budskap føler jeg er bra, at det er som et krydder 🙂

Klem Jannike