Spå framtiden

Det finns många olika verktyg för att spå framtiden. Man kan spå med kort, kaffesump, kristaller, runor och i händer. Ja man kan praktiskt taget spå i det mesta.

Yoga, Meditasjon, Vipassana, Person

Många tror att det bara är få förunnat att känna av andliga förmågor, men så är inte riktigt fallet. Utan det är istället så att det bor en andlighet i alla människor då anligheten är ett av våra sinnen. Men märk väl, med detta menas inte att alla är mediala men alla kan koppla sig samman med sina andliga rådgivare och skyddsänglar. Detta går att förklara med att din ängel försöker göra sig mottaglig och försöker ta kontakt. Ängeln bara väntar på att du skall stanna och andas in, känna in och ta emot kontakten.

Ett tips är att man lägger lite av sin tid åt att rikta all sin uppmärksamhet mot sin ängel. Men bli inte rädd det krävs nämligen inga komplicerade ritualer av något slag utan prata ut i luften som om du pratade med en god vän och tacka för dennes närvaro och vakande över dig. Be om hjälp med saker du för tillfället har besvärligt med. Då sätter din ängel igång att lätta upp ditt sinne genom att ge dig energier, precis lagom mycket så att du med lätthet tar dig igenom dina svårigheter. Men vissa håller sig envist kvar i sina problem och svårigheter och glömmer att framtiden står och väntar runt hörnet. Dessa olyckliga varelser söker och är riktiga sökare,som i sitt desperata sökande kommer förr eller senare i kontakt med någon som sysslar med medial rådgivning där dom vill spå framtiden. Men något har dom missar är att det är i nuet man har chansen att förändra sin framtid.

De som ber de medialarådgivarna att spå framtid och förväntar sig att mediumet är den som skall förändra framtiden och bygga upp och trolla bort saker som inte känns bekväma, dessa personer är fel ute, för en förändring kan man bara göra själv och mediumen är ju inga andar eller änglar, utan helt vanliga människor som fått gåvan att ha en vidöppen kanal och rätt frekvens för att användas av energier och andar, ja hela universum.

Mediumen är universums verktyg för att nå ut med sina budskap till människorna. Om man ber någon att spå framtiden, så är en viktig sak hur du hanterar din spådom. Den spådom man får till sig är ju något som bara angår dig och skall helst stanna hos dig. Man skall alltså inte berätta det man har fått berättat för någon annan. Man bör hålla sin spådom för sig själv därför att det är lätt att annars att prata sönder den.

Spå framtid är inte riktigt vad många tror, för även om ditt medium kan spå och se in i ramtiden så handlar det ändå om ett medvetet val.Ett val om vilka vägar just du vill vandra. I en spådom ser man vad som ligger framför och vilka alternativ som finns. Det viktigaste vid spådom är att man har kontakten öppen till de guider, andar och änglar samt universum eftersom det är från andevärlden och universum vägledningen kommer.

Kram Kari

Hender, Gi, Partikler, Energi, Velvære