Noen gode råd før du ringer en spåtelefon

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Jeg vet at mange som ringer meg, ringer når livet virkelig har hengt seg opp og angsten, frustrasjonen og uvissheten blir for stor. Derfor skal jeg gi deg noen råd om hva som er lurt å gjøre før du ringer for at jeg skal kunne hjelpe det på en rask og god måte.
Ta frem penn og papir, en god gammeldags dagbok eller notatblokk, eller skriv på PCen din. Du skal få en liten oppgave før du ringer, og her kommer litt om hva du kan forvente deg når vi prater sammen.
Grunnen er at mange ofte er litt nervøse når de ringer og mister tråden, ta notater når du prater med meg. Dette er ofte hva som skjer under en samtale med meg eller andre hekser, medium og spådamer. En annen grunn er at du skal ha kvalitet og ærlighet. Jeg er seriøs og jeg ønsker at du skal ha utbytte av samtalen i hverdagen og i fremtiden. Det en skriver ned husker en lettere.

1. Fornavnet ditt og når du er født.
2. Hva vil du ha svar på, noter ned spørsmålene dine og la det stå plass så du kan ta notater når vi prater sammen.
3. Du velger om du bare vil jeg skal si hva jeg ser med en gang før du begynner å stille spørsmål, slik at du kan føle deg trygg på mine evner, eller du sier hvilket tema du ønsker svar på.
4. Jeg kommer til å gi deg konkrete svar og praktiske råd eller øvelser som du kan gjøre hjemme i hverdagen og som gjør at du arbeider videre med det vi har pratet om.
5. Jeg kan ikke styre noens frie vilje, så derfor kan tid noen ganger være vanskelig å si på dagen og det kan variere med et par uker fra eller til.
6. Livet har ingen fasit, så jeg bruker ofte å gi deg to eller tre ulike veier du kan velge mellom for å nå målene dine.
7. Jeg kommer til å svare deg ærlig og oppriktig på det du spør om, og kanskje ikke svarene mine er de du ønsker å høre og det kan gjøre vondt. Det kan til og med kanskje få deg sint, lei deg eller frustrert og jeg tar det ikke ille opp om du sier det. Du skal føle deg trygg sammen med meg, så du skal også være ærlig om hvordan du opplever det vi prater om.
8. Jeg ønsker at når du og jeg har snakket ferdig så sier du rett ut hva du mener om samtalen og hvordan du føler deg.
9. Jeg bruker alltid å gi mine kunder som ønsker det eller trenger det en liten ekstra gave, det er fjernhealing. Jeg har en liste jeg fører over de som ønsker dette så sender jeg deg eller noen du ønsker skal få det healing hver dag en periode fremover, dette er selvfølgelig ikke noe som koster noe, da jeg gjør det på min fritid.
10. Jeg ønsker at denne listen du lager før du ringer meg er som starten på en dagbok over hva du føler og hva som skjer i deg den perioden som kommer etter samtalen. Den er for din egen del og kommer til å bli et verdifullt verktøy for deg i hverdagen. Det er en god ting å ha om du føler at vi trenger en samtale senere der du forteller meg hva du har følt, hva som har skjedd og at vi ser om det er noen nye veier å velge, eller noe mer vi kan gjøre. Kanskje du trenger samtalen om en måned eller et år. Det er noe du og jeg finner ut sammen. Kanskje det faktisk er slik at den ene samtalen er nok for deg og du får det du trenger. Men skriv ned i en dagbok, alt fra det vi pratet om, øvelser, drømmer – rett og slett alt.

Dessverre er det i en del uetiske og ikke seriøse medium og hekser der ute. Her hos oss blir vi testet, vi får tilbakemeldinger fra ledelsen, kunder og alle vi er i kontakt med.
Derfor er det viktig for meg med åpenhet, på våre hjemmesider kan du legge inn kommentarer, vi har en kundeservice som tar imot ris og ros over våre medarbeidere, og klart her på bloggen får du fritt skrive om meg. Jeg sensurerer ingen kommentarer. Så ris og ros går hånd i hånd her i min verden. Du skal aldri være redd for å prate med meg om alt, for det vi prater om blir mellom deg og meg.

Forbered deg før du ringer, ha en kopp kaffe, te eller noe å drikke og gjerne vann, for om du mottar healing så ønsker jeg du skal drikke vann etterpå. Sitt et sted du er komfortabel og slapper av. Husk jeg er akkurat som deg, en helt vanlig kvinne og ikke skummel, farlig eller ser «alt» og dømmer deg, eller sniker meg inn og ser på ting du ikke ønsker jeg skal se på.
Jeg har bare disse evnene og disse ekstra sansene, og det er det som gjør at jeg ønsker at du forbereder deg, vær ikke redd for å si det du mener og det finnes ingen dumme, gale eller tabubelagte områder i min verden, med unntak av det jeg skrev i innledningen.

Så nå gleder jeg meg til å høre hvordan starten på din dagbok blir, og samtalen – den samtalen som kanskje er nøkkelen som gjør at du får svar og en dytt i rett retning i livet ditt og kommer dit du ønsker og får SVAR, og da mener jeg på en del av disse «hvorfor, når og hva skjer» vi alle bærer på.

Klem Kari