Om meg

Det høres kanskje merkelig ut at en ikke behøver å se mennesker når en spår de, men som jeg bruker å si så er alt energier og da har en ikke behov av tid, rom eller sted.

Jeg får spørsmål om alt mellom himmel og jord fra kunder. Det kan være alt fra relasjoner, samspill i familien. Kjærlighet og forhold. Økonomi og jobb er også noe som mennesker ønsker svar på. Sorgarbeid er noe jeg har arbeidet mye med både som medium, men også i mitt andre yrke. Jeg er opptatt av mennesket som helhet. Kropp, sjel og tanke. Alt henger sammen og jeg tror at vi mennesker må kvitte oss med redselen for å prate om døden, sorg, ensomhet, depresjoner, angst og alt annet som er tabu i vår perfekte verden, der alle har en fasade.

 

Hvilke andre gaver har jeg?

Jeg er klarhørt, jeg kan kommunisere med andre siden, ta inn budskap fra avdøde og andre. Jeg kommuniser med dyr også. Ellers er det drømmetydning, numerologi og astrologi som også ligger hjertet nær. Jeg bruker å si at dette er som en pakkeløsning. Det er så innarbeidet i meg at jeg bruker det som føles rett og setter deg som kunde i fokus.

Du skal ha klare, konkrete svar på det du ønsker svar på. Du skal ha en spådom som er rett og som hjelper deg i hverdagen.

Jeg gir deg råd og praktiske ting du kan gjøre for å få det du ønsker i livet. Som ditt eget lille private verktøyskrin med alt fra hvit magi til helt praktiske ting du selv kan gjøre. Jeg er en ekstremt direkte person med et stort hjerte. Jeg mener at sannheten er det viktigste og jeg ønsker at mine kunder skal føle seg trygge på at jeg ikke «skåner» de for sannheten, eller holder noe tilbake. Jeg er en god lytter, noen ganger ringer mennesker bare for å få lov å prate av seg.

Noen som ikke dømmer, ser ned på de og bare er her, forstår og kommer med råd. Jeg tror at noe av det viktigste er at en føler seg trygg. Det du og jeg prater om er noe som er mellom oss to, og derfor er det mange som synes det er godt å prate med en person de kan stole på når det gjelder alt. For meg er det også viktig at jeg følger gjeldene regler. Jeg spår aldri om sykdom, død, helse eller graviditet. Det samme gjelder spill og lottorekken. Dette er regler vi har for jeg er ikke lege og jeg har ikke lov til å svare på dette. 

Hva er jeg og hvem er jeg Jeg er Alexandrisk Wicca og i min familie lever vi etter den religionen og troen. Jeg feirer ikke jul, men følger wicca kalenderen. Jeg har ingen fordommer mot noen menneskers tro, kultur, livsvalg eller måte og leve på.

Jeg dømmer INGEN for noe – aldri! Jeg tror på den frie vilje og at vi alltid har valg. Det er det som gjør spådommer så spennende. Det er mange som tror at jeg som heks kan tvinge ting til å skje. Det kan jeg ikke fordi jeg som sagt tror på den frie vilje, og det gjør at ingenting er hugget i stein. Det er mange veier til målet. Jeg ønsker å gi deg nøkkelen og et kart, klare svar og være der når du trenger meg og når du ønsker å få bekreftet noe du allerede egentlig vet, eller svar på kontrete spørsmål.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og vet at jeg kan hjelpe deg med det du lurer på. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om en del ulike temaer, historier som kundene lar meg dele, ting jeg selv har opplevd og rene fakta. Det er en blogg som skal være akkurat som livet – litt av alt og kom gjerne med kommentarer og ønsker om det er temaer du vil jeg skal skrive om. Velkommen til min blogg og mitt liv !

 

Her finner du meg, så gå inn på siden i det landet du bor! 

Trenger du svar og råd? 

Vil du vite hva som skjer i fremover eller hvorfor noe har bitt som det har blitt? 

Ring meg – Du finner meg på alle disse sidene, velg den som er i det landet du er 🙂 

 

www.spålive.se

www.spålive.no

www.synskonline.se

www.synskonline.no

www.synskonline.dk

www.spådom24.se

www.spåtjenester24.no

www.clairvoyant24.dk

www.spåland.sewww.spåland.no

Som du ser er jeg på mange sider og land. Du går inn på sidene for å finne telefonnummer og informasjon om priser.

Vi har alltid gode tilbud til nye kunder, så gå inn  å les litt!

Jeg er direkte og ærlig – så  håper du tåler det for jeg er en som sier at en spade er en spade og ikke et graveredskap med håndtak 😉

Her du finner meg og mange av mine mange dyktige kolleger!

Mitt agentnummer husker du… det  566!

Husk at du alltid kan legge inn kommentarer på siden når du har pratet med meg: ”Ris og Ros som jeg kaller det”

Det er faktisk viktig, da vi vil være de beste og du som kunde skal ha det du betaler for.

Du kan også kommentere her inne på bloggen min, så svarer jeg jeg deg.

Jeg gleder meg til å spå deg og også til å bli kjent med deg! 

Klem fra meg til deg!

Klem Jannike

Bilden kan innehålla: 1 person

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *