Skal en tro på dette ?

En dokumentar om spøkelser i USA.

Jeg legger filmen øverst slik at du kan se den før du leser alle mine tanker rundt dette temaet og mange andre, ting som kommer snikende inn gjennom alle de årene jeg har skrevet ned opplevelser og ført skal vi si “dagbøker”, det er mange år jeg har hatt gleden av å få skrive.

Kort sagt om dokumentarer og filmer. Jeg elsker ting som er bygd på virkeligheten. Jeg tror på de som har levd med dette. MEN, det spørsmålet jeg alltid sitter igjen med alene er… hvor er de og hvorfor er det bare en eller to personer som dukker fram og innrømmer dette. Som forteller om den terroren og redselen de har levd med, enkelte i årevis.

Jeg hadde fortalt det til alle som ville og ikke ville hørt på meg. Dratt de hjem på en kopp kaffe og håpet at noe skjedde som fikk de til å tro, en vil helst dele en slik opplevelse med venner og familie, at de ikke skal tro det ENDELIG har tippet over for Frk Dahl.

Jeg har sett sjeler av avdøde hele livet. For meg har det vært like naturen, fiske , gå på jobben, lese en bok, se på tv. Plutselig kommer en skygge inn og jeg ber den sette seg ved venstre side av meg, Jeg kan da gi personer av min energi, slik at de blir sterkere og kan ha en samtale og ikke bare bilder fra dens indre til mitt.

Bilderesultat for a real ghost

Jeg bruker å begynne å spørre personen hvorfor han/hun kom til meg. Da 10 prosent, som er mine svar og spørsmål. Resten får den som kjenner han skikkelig. Jeg bruker å skrive ned beskjeden og 80% handler om hvordan det var å dø, hva som fikk han til det. Og i og med den døde vet alt så har han eller hun så klart hørt dine fortvilte spørsmål.

En tenker ofte, hva kunne jeg ha gjort for å redde han. Burde jeg ha sett at noe var galt. Svaret er oftest: Nei, det var mitt valg. Og det den døde ofte vil er å be om tilgivelse for det han har gjort.

Hva tror du om samtaler med andre siden? Tror du åndene kan nå oss via drømmer og gi små tegn.

Jeg må innrømme at det kan bli litt mye med 10-15 ånder på besøk, for de er gode til å ramle inn. Tror at det er ofte fordi jeg ser de så klart som et levende menneske. De vet at jeg gir svarene til de som trenger det.

Jeg kan etter en lang runde være utslitt, ikke bare av samtalen, men fordi de krever jo at jeg gjør det som må gjøres, det er alt og litt.

Bilderesultat for talking to a ghost

Så tilbake til spørsmålet mitt. Tror du at ånder tar kontakt? Er du “smittet ” av amerikanere som tror på onde ånder og demon

Du kan skrive her eller ringe meg her – nummeret mitt er lett å huske 666

Her kan du lese mer på hjemmesiden og du – det er bra om du legger igjen Kundeomtaler når du har vært i kontakt med en av våre agenter. Da er det lettere for andre å velge rett rådgiver.

Her er hjemmesiden :

https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/kari-666/